Google+

Mode en beauty (NL)

 • Damestassen online ... altijd op de trend

  Pin it!

  De laatste damestassen trends vind U voordelig op damestassen-online.nl  webshop met hippe damestassen, leren tassen outlet, handtassen, schoudertassen, sjaals, sieraden, accessoires en badmode met aangenaam verrassende prijzen.

   

  Lire la suite

 • Manon's collection ... nieuwe partner

  Pin it!

  ScreenHunter_03 May. 06 21.59.jpg

   
  Marianne en Tinneke Marien zijn de trotse eigenaars van Manon's Collections ! Zoals vele vrouwen houden ze van mooie dingen.  Juwelen en accessoires, modieuze en trendy decoratie zijn altijd leuke geschenken om te geven en te krijgen.
   
   
  ScreenHunter_07 May. 06 22.31.jpg
  Ze willen in deze drukke tijden een meerwaarde zijn voor elke vrouw.
  De exclusieve Manon juwelen worden door Marianne ontworpen en gemaakt en door de grote vraag naar haar zelfgemaakte juwelen hebben ze besloten een webshop op te richten.

  Tinneke is verantwoordelijk voor de administratieve kant en alles wat "public relations" betreft.
   
  Buiten de Manon juwelen bieden ze u ook een grote keuze juwelen en accessoires van andere merken aan zoals Heide Heinzendorff & Mozaïc !

  pixiz-06-05-2015-06-39-28.jpg

   
  Kijk ook eens bij de mooie collectie tafellinnen, sierkussens en andere toffe decoratieartikelen.

  pixiz-06-05-2015-06-44-34.jpg  De kussen voor honden en katten zijn bijzonder stijlvol en trendy en uitgevoerd in prachtige kwaliteitsstoffen, die perfect in jullie interieur passen.

  pixiz-06-05-2015-06-30-38.jpg

   
  Ontdek zeker ook de trendy halskettingen voor kat en hond, die door Marianne gemaakt worden met mooie zoetwaterparels en andere leuke kralen.   Nieuw op de Europese markt, maar reeds heel populair in Amerika.
   

  pixiz-06-05-2015-06-25-10.jpg


   

  De twee dames passen hun collecties voortdurend aan.  Breng hen daarom regelmatig een bezoekje! Het hele jaar door hebben ze ook speciale aanbiedingen voor een klein prijsje.

   
  Manon's Collections heeft ook een pagina op facebook. Like hun pagina en blijf zo op de hoogte van hun nieuwe aanbiedingen en promoties .... en de talrijke winacties !
   
  Manon's Collections heeft een blog, waar jullie regelmatig op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes over juwelen, decoratie en leuke geschenken. 
  Hun acties en speciale promoties zullen ze daar ook aankondigen. http://manonscollections.wordpress.com/
   
   
  Heel de maand mei stelt Manon's Collections haar halskettingen tentoon in "Galerij Somewhere Els" (1 tot 31 mei 2015) ! Nieuwsgierig maar toch een beetje bang om online te kopen? Ga ze gedurende de maand mei in Antwerpen bezoeken.
   

  manon3.jpg

   
  Ter gelegenheid van deze tentoonstelling heeft Manon's collections een leuke actie bedacht !! Houden jullie van juwelen ... blijf dan zeker volgen want er komt heel snel een leuke actie online !!
   
   
  Meer info :

  Hebt U een vraag ? Wenst U meer inlichtingen? 

  U kan het online formulier invullen of hen bereiken op het nummer  +32(0)486 60 61 47.

   
   
 • Catégories : Mode en beauty (NL)

  Stetson ... de legendarische Amerikaanse merk!

  Pin it!

   

  Stetson SS15 - 30(1).jpg

   

   

  Ik ben blij om U vandaag mee te nemen naar Stetson, de legendarische Amerikaanse merk, dat van cowboy hoeden! We nemen de metro in plaats van paarden en worden geconfronteerd met de concrete in plaats van de woestijn, maar in werkelijkheid zijn we allemaal cowboys!

   

  image003.png

  Mijn vader, die dit jaar 100 jaar zou vieren, ging nooit uit zonder zijn hoed ... Een hele tijdperk. In de afgelopen jaren dragen de mannen en vrouwen de hoed weer, niet alleen voor de ceremonies, maar elke dag! Stetson heeft mode om het leven dat we leiden aangepast.

   

   

  U zult bij Stetson hoeden en petten aangepast aan elke stijl vinden. Van de trendy streetwear tot tijdloze klassiekers, van resistent Actionwear tot western-stijl ...

  U bent op zoek naar tribys, leer of stro hoeden, bestuurder of baseball caps, kijk dan niet verder ... Klik hier!


  Je hebt je stijl! Stetson heeft de hoed die past! 

   

  Ongeduldig ?? Gebruik de locator om winkels in je buurt te vinden of koop online !

   

   

  Stetson SS15 - 13(1).jpg

   

   

  SWEEPSTAKE / ONTDEK EUROPE

   

  WIN JE PERSOONLIJKE REIZEN AVONTUUR MET STETSON

   

  Op weg met Stetson in het voorjaar / zomer 2015: De collectie verkent het leven on the move - en je kunt Europa samen ontdekken!

  Stetson geeft een "InterRail Global Pass" voor twee personen weg. Voor de eerste klasse, uiteraard, zodat U zo comfortabel mogelijk kunt reizen tijdens de periode van 22 dagen geldig. Men moet altijd met stijl reizen : we zullen U danook voorzien van hoeden en petten!

  Misschien wilt U naar Kopenhagen, Sassari, Parijs, Utrecht, oder Brussel reizen, daar waar de fotoshoots voor de Stetson collectie plaatsvinden. Of U kunt naar meer dan 20 landen waar de "InterRail Global Pass" geldig is reizen, voor een onbeperkt aantal reizen.

  De "Rail Planner App" van InterRail biedt u alle trein- en korting informatie.

  Ontdek Europa en antwoord op de quizvraag tot 31 juli 2015 via deze loterie.

  Meer informatie vindt U in de deelname voorwaarden.