Google+

HOPtineke (NL)

 • Catégories : HOPtineke (NL)

  10 weetjes over HOPtineke

  Pin it!

  Goede dag vrienden en partners van HOPtineke :)

  Ik weet dat U een hoop vragen over deze blog moet hebben, maar U bent misschien een beetje verlegen om uzelf te uiten!

  Dit is nu 10 dingen die je moet weten:

   

  • Ik ben net als U, fan van winactie en opzoek naar nieuwigheden! Zo ontstond het idee van de blog gekoppeld aan een Facebook-pagina...
  • Ik ben net als U en probeer U uit te leggen hoe je je kansen kunt vergroten ... hier maar ook overal anders! Veel mensen besteden onnodig hun energie want ze doen niets OPENBAAR! Het moet echter, uw "vind ik leuk" aandelen moeten openbaar zijn zodat uw naam gewoon in de lijst van de fans van een pagina te zien is!
   Voor uw 'vind ik leuk" kijk naar uw
   privacy-instellingen : Klik op de "Over" knop van je profiel pagina en scroll naar beneden tot "vind ik leuk", klik op de pijltje rechts om de drop-down menu te openen en dan op "Bewerken" en gebruik privacy selector naast elk item om te selecteren wie uw "vind ik leuk" mag zien.
  • Ik doe niet mee aan winacties met deze pagina! Ik waag mijn kans in veel aangeboden winacties op facebook onder mijn persoonlijk profiel Tineke Landwier. Net als U heb ik familie, vrienden, kennissen, casual contact en abonnees op mijn profiel. Ik weiger zelden een verzoek om toe te voegene.
  • De lotingen worden willekeurig Random gemaakt, er wordt geen voorkeur gegeven. Als ik spreek over extra punten, betekent dit dat uw naam xx keer meer wordt genomen in de lijst van de loting. De regels opgelegd voor elke wedstrijd worden gecontroleerd en vaak zijn meerdere trekkingen nodig ... Dit kost tijd
  • Denk niet dat ik gewoon blijf wachten met niets te doen ... Ik neem elke dag contact met mogelijke nieuwe partners in heel Europa ... in vele talen ...
  • Mijn partners zijn ook aanwezig op de pagina (hetzij als een "pagina" of als een "persoon" en zijn dus zeer attent op uw feedback en commentaar. Soms relais zij onze actie in samenwerking op hun eigen pagina ... vervolgens, zowel op HOPtineke en/of bij de partners, wees niet verlegen, druk jezelf uit ! Hoe meer reacties ... hoe meer acties. ..
   De regels zijn simpel, volg ze! Als een vraag wordt gestelt, geef een antwoor :o) Ik moet vaak lachen als ik de reacties lees als het duidelijk is dat weinig mensen op "lees verder" klikken.
  • Niets wordt gepubliceerd zonder reden, zelfs als er onmiddellijk geen voorgestelde winactie komt na hetzij publicatie. Inderdaad vereisen een aantal partnerships meer voorbereiding. Uw feedback is ook zeer gewaardeerd als er niets te winnen staat ...
  • Veel van mijn partners hebben de onplezierige gevoelens alleen door hun winacties te bestaan en vervolgens spreken van professionals concouristes ... Als HOPtineke geen bedrijf is, is dit niet het geval voor mijn partners die op zoek zijn naar nieuwe klanten in Europa. Ik ben elders altijd bereid om U te helpen bestellingen bij buitenlandse partners te plaatsen !!
   Hier en op facebook zijn reacties op verschillende artikelen zeldzaam ... en toch zouden ze zeer gewaardeerd worden. Als je dat soort winacties wilt bewaren moet je een beetje meer betrokken zijn.
  • Andere winacties worden bereiden, ik hoop duidelijk te zien ... dat U dit hele artikel hebt gelezen :)
  • Ik antwoord met plezier op al uw vragen over HOPtineke :o)

   

  Tineke