Google+

HOPtineke (NL)

 • Catégories : HOPtineke (NL)

  10 weetjes over HOPtineke

  Pin it!

  Goede dag vrienden en partners van HOPtineke :)

  Ik weet dat U een hoop vragen over deze blog moet hebben, maar U bent misschien een beetje verlegen om uzelf te uiten!

  Dit is nu 10 dingen die je moet weten:

   

  • Ik ben net als U, fan van winactie en opzoek naar nieuwigheden! Zo ontstond het idee van de blog gekoppeld aan een Facebook-pagina...
  • Ik ben net als U en probeer U uit te leggen hoe je je kansen kunt vergroten ... hier maar ook overal anders! Veel mensen besteden onnodig hun energie want ze doen niets OPENBAAR! Het moet echter, uw "vind ik leuk" aandelen moeten openbaar zijn zodat uw naam gewoon in de lijst van de fans van een pagina te zien is!
   Voor uw 'vind ik leuk" kijk naar uw
   privacy-instellingen : Klik op de "Over" knop van je profiel pagina en scroll naar beneden tot "vind ik leuk", klik op de pijltje rechts om de drop-down menu te openen en dan op "Bewerken" en gebruik privacy selector naast elk item om te selecteren wie uw "vind ik leuk" mag zien.
  • Ik doe niet mee aan winacties met deze pagina! Ik waag mijn kans in veel aangeboden winacties op facebook onder mijn persoonlijk profiel Tineke Landwier. Net als U heb ik familie, vrienden, kennissen, casual contact en abonnees op mijn profiel. Ik weiger zelden een verzoek om toe te voegene.
  • De lotingen worden willekeurig Random gemaakt, er wordt geen voorkeur gegeven. Als ik spreek over extra punten, betekent dit dat uw naam xx keer meer wordt genomen in de lijst van de loting. De regels opgelegd voor elke wedstrijd worden gecontroleerd en vaak zijn meerdere trekkingen nodig ... Dit kost tijd
  • Denk niet dat ik gewoon blijf wachten met niets te doen ... Ik neem elke dag contact met mogelijke nieuwe partners in heel Europa ... in vele talen ...
  • Mijn partners zijn ook aanwezig op de pagina (hetzij als een "pagina" of als een "persoon" en zijn dus zeer attent op uw feedback en commentaar. Soms relais zij onze actie in samenwerking op hun eigen pagina ... vervolgens, zowel op HOPtineke en/of bij de partners, wees niet verlegen, druk jezelf uit ! Hoe meer reacties ... hoe meer acties. ..
   De regels zijn simpel, volg ze! Als een vraag wordt gestelt, geef een antwoor :o) Ik moet vaak lachen als ik de reacties lees als het duidelijk is dat weinig mensen op "lees verder" klikken.
  • Niets wordt gepubliceerd zonder reden, zelfs als er onmiddellijk geen voorgestelde winactie komt na hetzij publicatie. Inderdaad vereisen een aantal partnerships meer voorbereiding. Uw feedback is ook zeer gewaardeerd als er niets te winnen staat ...
  • Veel van mijn partners hebben de onplezierige gevoelens alleen door hun winacties te bestaan en vervolgens spreken van professionals concouristes ... Als HOPtineke geen bedrijf is, is dit niet het geval voor mijn partners die op zoek zijn naar nieuwe klanten in Europa. Ik ben elders altijd bereid om U te helpen bestellingen bij buitenlandse partners te plaatsen !!
   Hier en op facebook zijn reacties op verschillende artikelen zeldzaam ... en toch zouden ze zeer gewaardeerd worden. Als je dat soort winacties wilt bewaren moet je een beetje meer betrokken zijn.
  • Andere winacties worden bereiden, ik hoop duidelijk te zien ... dat U dit hele artikel hebt gelezen :)
  • Ik antwoord met plezier op al uw vragen over HOPtineke :o)

   

  Tineke

 • Catégories : HOPtineke (NL)

  HOPtineke ... 1 jaar al

  Pin it!

  Een jaar geleden, gooide ik mezelf in het water met het creëren van deze blog in verband met de Facebook-pagina van de zelfde naam!

   

  Op zoek naar een baan, om mij te bewijzen dat ik nog steeds in staat was om een goed werk te doen moest ik dit doen als een persoonlijke uitdaging. Ik zou nooit hebben gedacht, zelfs wilde ik dat heel sterk, dat deze een jaar later  nog steeds actief zou zijn.

   

  Langs de weg, ontmoette ik geweldige en genereuse mensen, zowel bij mijn partners dan bij mijn fans.

   

  Zoals ik graag zeg, zijn we samen brugjes aan het bouwen die zich uitstrekken dankzij jullie !

   

   

  Lire la suite

 • Catégories : HOPtineke (NL)

  HOPtineke waarom, voor wie ...

  Pin it!

  Follow on Bloglovin

   

  Je kwam toevallig langs en, zonder het te zeggen, moet je wel vele vragen hebben over HOPtineke ...

  Als je nu HOP leest hoop ik dat je aan een jump, een sprong denkt dat is wat ik dacht ten slotte zelf en ik ben dus Tineke:o) .... iedereen heeft het nu door !

  Dankzij Internet is de wereld niet meer dan op een "arm afstand" ver, dan kunt U in Italië winkelen, je juwelen in Parijs bestellen, een restaurant in Maestricht reserveren ...

  De wereld is groot en er zijn steeds mee websites op alle netwerken ! U mot geen genie zijn om te begrijpen dat de wereld zo gaat maar het zou tijd kosten om dat allemaal te zien. En dus rekenen al die websites op ons om hun promotionele boodschappen door te geven, hun producten in de blometjes te zetten om uit de schaduw te gaan en het grootste aantal te bereiken.

  HOPtineke zal van dag tot dag een site, persoon of product in de bloemetjes zetten om U kennis te laten maken, misschien ook wel leuk vinden ! Deze willekeurig gebonden aan de surf en lezingen van uw trouwe Tineke.

  Het zou nit logisch zijn om niet over Spa en het circuit van Spa-Francochamps te praten, daar woon ik toch. Maar we zullen ook van mode, gezondheid, voedsel, sport, fotografie, kind, familie, attractie praten ...

  IK hoop dus een beetje meer reactiviteit van U om te weten wat U leuk of niet leuk vindt !

  Als U een manager van het bedrijf of handel of kunstenaar bent die behoefte heeft aan HOP, of als je zo iemand kent, kunt u zonder enig probleem een boodschapzowel openbaar als privé of via e-mail sturen om daarover te praten! Het is belangrijk om aan te geven dat HOPtineke in haar huidige vorm slechts uitwisseling doet ... De diverse artikelen gepubliceerd die op het blog gepubliceerd zijn, zijn ook op Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest  gedeeld!

  Terzijde moet ik al de fans van de Facebook pagina van HOPtineke bedanken ... IK reken op hen om al deze informatie te delen ! Als U nog niet vermeld staat, kunt U zich aan de nieuwsbrief inschrijven en elke week de laatste gepubliceerde artikelen krijgen.

   

  In afawachting op de talrijke vragen die U nu ongetwijfeld hebt ... Carpe Diem

   

  carpediem.jpg