Google+

Kunst & Cultuur (NL)

 • Het museum van het Bos en het Water van het domein Bérinzenne ... nieuwe partner

  Pin it!

  Vandaag neem ik jullie mee naar het ontdekking van een museum, niet ver van mij thuis ... een museum waar je kunt aanraken en spelen! Gelegen in een prachtige omgeving ... dit is de ideale bestemming voor een leuk dagje uit met de hele gezin !

  De natuurliefhebbers zullen er zeker van genieten !

   

  Lire la suite

 • Manon's collection ... nieuwe partner

  Pin it!

  ScreenHunter_03 May. 06 21.59.jpg

   
  Marianne en Tinneke Marien zijn de trotse eigenaars van Manon's Collections ! Zoals vele vrouwen houden ze van mooie dingen.  Juwelen en accessoires, modieuze en trendy decoratie zijn altijd leuke geschenken om te geven en te krijgen.
   
   
  ScreenHunter_07 May. 06 22.31.jpg
  Ze willen in deze drukke tijden een meerwaarde zijn voor elke vrouw.
  De exclusieve Manon juwelen worden door Marianne ontworpen en gemaakt en door de grote vraag naar haar zelfgemaakte juwelen hebben ze besloten een webshop op te richten.

  Tinneke is verantwoordelijk voor de administratieve kant en alles wat "public relations" betreft.
   
  Buiten de Manon juwelen bieden ze u ook een grote keuze juwelen en accessoires van andere merken aan zoals Heide Heinzendorff & Mozaïc !

  pixiz-06-05-2015-06-39-28.jpg

   
  Kijk ook eens bij de mooie collectie tafellinnen, sierkussens en andere toffe decoratieartikelen.

  pixiz-06-05-2015-06-44-34.jpg  De kussen voor honden en katten zijn bijzonder stijlvol en trendy en uitgevoerd in prachtige kwaliteitsstoffen, die perfect in jullie interieur passen.

  pixiz-06-05-2015-06-30-38.jpg

   
  Ontdek zeker ook de trendy halskettingen voor kat en hond, die door Marianne gemaakt worden met mooie zoetwaterparels en andere leuke kralen.   Nieuw op de Europese markt, maar reeds heel populair in Amerika.
   

  pixiz-06-05-2015-06-25-10.jpg


   

  De twee dames passen hun collecties voortdurend aan.  Breng hen daarom regelmatig een bezoekje! Het hele jaar door hebben ze ook speciale aanbiedingen voor een klein prijsje.

   
  Manon's Collections heeft ook een pagina op facebook. Like hun pagina en blijf zo op de hoogte van hun nieuwe aanbiedingen en promoties .... en de talrijke winacties !
   
  Manon's Collections heeft een blog, waar jullie regelmatig op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes over juwelen, decoratie en leuke geschenken. 
  Hun acties en speciale promoties zullen ze daar ook aankondigen. http://manonscollections.wordpress.com/
   
   
  Heel de maand mei stelt Manon's Collections haar halskettingen tentoon in "Galerij Somewhere Els" (1 tot 31 mei 2015) ! Nieuwsgierig maar toch een beetje bang om online te kopen? Ga ze gedurende de maand mei in Antwerpen bezoeken.
   

  manon3.jpg

   
  Ter gelegenheid van deze tentoonstelling heeft Manon's collections een leuke actie bedacht !! Houden jullie van juwelen ... blijf dan zeker volgen want er komt heel snel een leuke actie online !!
   
   
  Meer info :

  Hebt U een vraag ? Wenst U meer inlichtingen? 

  U kan het online formulier invullen of hen bereiken op het nummer  +32(0)486 60 61 47.

   
   
 • Catégories : Kunst & Cultuur (NL)

  Spa Tribute Festival ... 100% SPA

  Pin it!

  couv.jpg

  Spa Tribute Festival 2015

   

  Het duurde iets langer, maar het is een feit, de Spa Tribute Festival is er weer vol kracht voor zijn negende uitgave van 1 tot 3 mei 2015 !!

   

  De cover festival is terug !

   

  programme.jpg

  Twee scènes die elkaar afwisselen in het prachtige park van 7 heures verwelkomen in totaal 23 groepen voor drie dagen concerten en plezier voor iedereen! Tussen deze, de 5 winnaars van de Tribute contest, een kans voor de nieuwe cover bands om zich te bewijzen en door het publiek ondekt te worden!

  Om het gedetailleerde programma te zien klik hier

  Om het programma te downloaden klik hier

   

  Special Guest !!

   

  Michael Jones, die met Jean-Jacques Goldman werkte in 1984 michael jones.jpgen co-auteur van onder andere "Je te donne" is, zal in Spa zijn om Goldmen's groep te begeleiden. Een première voor de Goldmen's groep maar ook een uniek en exclusief prestatie in Spa ! 

   

  (zondag 03 mai 2015 18.00 - Scène 1) !

   

  Andere animaties !

   

  • De "Tribute Contest" die in 2013 opgericht werdt omnieuwe cover bands een kans te bieden om zich te bewijzen en door het publiek ontdekt te worden.
  • De grote muzikale beurs georganiseerd door Rock Aid op een professioneelen wijzen op zaterdag en sinds de eerste editie aanwezig. Het trekt exposanten uit heel België, maar ook uit de buurlanden (Duitsland, Nederland, Frankrijk ...).

   

  En nog ...

   

  Het publiek zal van een drankje in de cocktailbar kunnen genieten en zeker wat lekkers vinden op het gourmet eiland.

   

  Ook worden 2 verschillende VIP arrangementen aangeboden, met parkeerplaats voor uw klanten, prospects of medewerkers. Zowel voor de "welkom drank" dan voor de "Walking dinner", wordt alles gedaan om U een onvergetelijke & vriendelijke festival te doen meeleven !

   

  Met hun partner, de Radisson BLU Palace.

   

   

  Vriendelijk en toegankelijk voor iedereen.

   

  De Spa Tribute Festival is ook toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. De organisatoren hebben een host-systeem geïnspireerd door de Francofolies neergezet. Detail hier

   

  Een belangrijk kenmerk van het Spa Tribute Festival is de kwaliteit van zijn organisatie. Wat dit betreft hebben de organisatoren een prioriteit van recycling gemaakt : milieuvriendelijk, herbruikbare bekers, sorteren eilandjes, mini-recicling-park en wilde distributie van flyers verboden.

  Inwooners van Spa en kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang tot het festival.  Inwooners toegang & tickets

   

  photo1.jpg

   

  We zullen ons daar misschien ontmoeten, althans zullen wij ons zeker tegenkomen want het is een evenement die ik elk jaar bij woon met mijn stam ... U kunt altijd contact met mij opnemen als U hulp of informaties nodig hebt !

   

  Omdat ik U graag verwen en dankzij de vrijgevigheid van de organisatoren voor de kleine partner die ik ben, komt er binnenkort een winactie om een aantal 3-daagse pas te winnen... Ik reken dus op U om dit met je vrienden te delen ... aarzel zeker ook niet om me een reactie achter te laten !