Google+
Catégories : Mode en beauty (NL)

Stetson ... de legendarische Amerikaanse merk!

Pin it!

 

Stetson SS15 - 30(1).jpg

 

 

Ik ben blij om U vandaag mee te nemen naar Stetson, de legendarische Amerikaanse merk, dat van cowboy hoeden! We nemen de metro in plaats van paarden en worden geconfronteerd met de concrete in plaats van de woestijn, maar in werkelijkheid zijn we allemaal cowboys!

 

image003.png

Mijn vader, die dit jaar 100 jaar zou vieren, ging nooit uit zonder zijn hoed ... Een hele tijdperk. In de afgelopen jaren dragen de mannen en vrouwen de hoed weer, niet alleen voor de ceremonies, maar elke dag! Stetson heeft mode om het leven dat we leiden aangepast.

 

 

U zult bij Stetson hoeden en petten aangepast aan elke stijl vinden. Van de trendy streetwear tot tijdloze klassiekers, van resistent Actionwear tot western-stijl ...

U bent op zoek naar tribys, leer of stro hoeden, bestuurder of baseball caps, kijk dan niet verder ... Klik hier!


Je hebt je stijl! Stetson heeft de hoed die past! 

 

Ongeduldig ?? Gebruik de locator om winkels in je buurt te vinden of koop online !

 

 

Stetson SS15 - 13(1).jpg

 

 

SWEEPSTAKE / ONTDEK EUROPE

 

WIN JE PERSOONLIJKE REIZEN AVONTUUR MET STETSON

 

Op weg met Stetson in het voorjaar / zomer 2015: De collectie verkent het leven on the move - en je kunt Europa samen ontdekken!

Stetson geeft een "InterRail Global Pass" voor twee personen weg. Voor de eerste klasse, uiteraard, zodat U zo comfortabel mogelijk kunt reizen tijdens de periode van 22 dagen geldig. Men moet altijd met stijl reizen : we zullen U danook voorzien van hoeden en petten!

Misschien wilt U naar Kopenhagen, Sassari, Parijs, Utrecht, oder Brussel reizen, daar waar de fotoshoots voor de Stetson collectie plaatsvinden. Of U kunt naar meer dan 20 landen waar de "InterRail Global Pass" geldig is reizen, voor een onbeperkt aantal reizen.

De "Rail Planner App" van InterRail biedt u alle trein- en korting informatie.

Ontdek Europa en antwoord op de quizvraag tot 31 juli 2015 via deze loterie.

Meer informatie vindt U in de deelname voorwaarden.

Les commentaires sont fermés.