Google+

Het is tijd om kennis te maken met Hugo ...

Pin it!

hugo1.png

 

 

 

 

 

Dit kan het begin van een avontuur zijn ...

 

 

 

 

De zomer is terug, de zon schijnt en het is met een groot genoegen dat ik vandaag het bedrijf Hugo Prosejito 4 Belgium voorstel! Inderdaad, wat beter dan een cocktail klaar om gebruikt te worden dat alle kwaliteiten van een zelfgemaakte cocktail heeft ...

Overtuigd van de kwaliteit , de originaliteit en het potentieel zijn ze vorig jaar gestart met de invoer en verdeling van Hugo Prosejito.  

Hugo l’originale by ZADI drinks is een trendy Italiaanse drankje en een van de meest geliefde cocktails in Noord- Italië. Vanwege zijn mooie, fruitige en verfrissende smaak wint Hugo overal in Europa snel terrein ! Hugo is een heerlijke wijncocktail gemaakt van een Italiaanse spumante 100% natuurlijke vlierbloesem-, muntextracten, bruiswater en geconcentreerd citroensap

Het doel was om de “Hugo”cocktail kant en klaar in een pre-mix op de markt te brengen, welke net zo lekker smaakt als een zelfgemixte cocktail.  De heren hebben zich ontplooid als ware trendsetters en zijn volop bezig met nieuwe productontwikkeling en het toetreden op nieuwe markten in Azië en Amerika.

- Allereerste pre- mix van cocktail Hugo
- Gemaakt door een bareigenaar/ wijnmaker, barmedewerker en een dranktechnicus
- Gemaakt in het oorsprongsgebied, Zuid Tirol
- Gemaakt met een spumante welke op de methode Charmat ((dicht fermentatietank) wordt vervaardigd. Tot op heden enige zonder ingespoten bubbels.
- Bevat geen smaakversterkers of e-nummers
- Bevat geen kleurstoffen
- Bevat geen conserveringsmiddelen
- Uit vele merken gekozen als “lekkerste Hugo’ door gerenommeerde vinoloog.
 

prosejito4belgium_glass.pngHugo l’originale by ZADI drinks is verfrissend, verrassend, fruitig en toegankelijk!

Al zeer populair in Vlaanderen, ik denk dat we het heel snel ook in Wallonië vinden.

Wil je deze Prosejito opnemen in uw assortiment of schenken in jouw horecagelegenheid? Detailhandelaar of particulier, je kan steeds vrijblijvend contact opnemen voor hun B2B of B2C voorwaarden.

Zij geven je graag alle informatie over Prosejito, prijzen en leveringscondities.
voorkant geschenkbox.jpg

 

 

 

Woon je in België of in Franckrijk ... maak dan alvast ijskloontjes klaar want .... je zou binnekort je kans kunnen wagen om een Hugo geschenkbox (1 fles/2 glazen) te winnen ... blijf dus zeker volgen ;) 

 

 

 

 

Meer info : www.prosejito4belgium.be
Winkel : www.wijncocktails.be
bestellingen via mail : info@kiekeman4.be
- gerda.neven@telenet.be

Les commentaires sont fermés.